Rólunk

A cég Masterdock úszóstégrendszere Magyarországon is új perspektívát kínál a megszokott, nehézkes fa és vasszerkezetek helyett. Az úszóstég könnyű telepítésének és modularitásának köszönhetően számos új területen válik lehetővé a vízpartok meghódítása.

Innovatív megoldásunk kiküszöböli a gyakori karbantartást igénylő fa- és acélszerkezeteket, helyettük könnyen összeszerelhető és kevesebb gondozást igénylő műanyag elemeket alkalmaz. Ezek belül üregesek, teljesen zártak, így könnyedén úsznak a víz felszínén. Tartósak, biztonságosak, higiénikusak és széleskörűen felhasználhatók. A Masterdock úszóstégek, amelyeket a lengyelországi Elplast+ műanyagipari vállalat gyárt teljesítik az Európai Unió Általános Termékbiztonsági Rendelet 2001/95/EC direktíváját.

Példák az úszóstégek felhasználására:

  • Horgászstégek és haltenyészeti medencék
  • Fürdőstégek
  • Nyíltvízi úszómedencék
  • Kajak-kenu mólók és beszállóstégek
  • Kishajó kikötők
  • Ipari úszó platformok

A moduláris úszóstégrendszert úgy fejlesztettük ki, hogy bármilyen alakzatban össze lehessen állítani, mindig az Ön aktuális igényeinek megfelelően. Gondolja át, Önnek milyen úszóstégre lenne szüksége most és a jövőben. Például: T, L, F-alakú, vagy esetleg nagy teherbírású úszó platformra? 

rolunk_1
rolunk_2
rolunk_3

 

Álmodja meg saját úszóstégét!

 

 

AssemblyUU elrendezés
AssemblyFF elrendezés

 

 

AssemblyTT elrendezés
Assembly8Tömb elrendezés

 

Modularitást azt is jelenti, hogy tetszés szerint utólag hozzáépíthető a már meglévő, vagy a jövőben beszerzésre kerülő stéghez.

Szintén a modularitás biztosítja számunkra azt a lehetőséget, hogy tél előtt, amennyiben a helyi szabályozás megkívánja úgy egyszerűen, gyorsan és különösebb anyagi ráfordítás nélkül kiemeljük a vízből az egységekre szétszerelt stéget.

A meglévő elemekkel és összekötőkkel (NL és WL) tetszés szerint alakíthatjuk stégünk formavilágát, betartva a szerkezet vízfelület típusra és terhelhetőségre vonatkozó szabályait.  A stég kialakítása kapcsán kérheti segítségünket, szívesen készítünk elrendezési rajzot, amennyiben szükséges.

A modulok rendelkeznek az NEMZETI KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG (NKH) Típusbizonyítványával.

Termékeinkről bővebben itt tájékozódhat:

Termékeink