Tiszafüred szabadstrand

A Tiszafüredi polgármesteri hivatal célja volt, egy olyan vízfelület kialakítása, amely nyugodtan használható, anélkül, hogy a talán mindenki által jól ismert sulyom problémákat okozzon. Hihetetlen méretek, nagy termék darabszámok, az úszóstég megfelelő formai kialakítása, szem előtt tartva a keret merevségének megtartását. GRANDIÓZUS TERV!

Az első hónapokban tervezgettünk, megszámlálhatatlan elképzelés készült a formai kialakításra, amelyet sok-sok órányi egyeztetés követett, mire megszületett a strand keretrendszerének a terve.

Indult a gyártás, majd tavasszal a kivitelezés. Kíváncsisággal teli várakozással érkeztünk meg az építés kezdésére kitűzött napon.

A termékek megérkeztek, tervek előkerültek és mindenki felkészült, hogy cégünk történetének legnagyobb projektjét kivitelezzük.

Az időjárás sokszor kifogott rajtunk a projekt egy hetes időszakában, napi szinten rendszeresen szünetre invitált minket egy-egy heves zápor/zivatar.  De mindig kompenzált a Tiszató, amikor újra előbújt a nap és távolban feltűnt egy szivárvány.

Tiszafured_2_
Tiszafured_1._

Számolatlanul helyeztük egymás mögé a modul elemeket és csavaroztuk fel a szükséges kiegészítőket – kordonoszlop tartók, fürdőlétra, kikötőbak – hogy végül kialakuljon a terveken is látható forma teljes valójában. Gyönyörű látvány volt és felemelő érzés, hogy mindezt összehoztuk.

Tiszafured_3_
Tiszafured_4_
Tiszafured_5_
Tiszafured_6_